avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 630 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Fonduri achiziționare teren
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Fonduri achiziționare teren

Detin toate utilajele pt productia mobilei din pal la comanda. lucrez in domeniu de 10 ani. Dar nu am spatiu momentan fiind in chirie. As vrea sa stiu daca pot acizitiona teren pt a construi un mic atelier de tamplarie prin fonduri. In spatiul rural . Nu detin pfa sau altceva.

Ultima modificare: Sâmbătă, 17 Februarie 2018
Manuela Rășină, administrator

Alte discuții în legătură

Tapiterie ioananicolae ioananicolae BUNA ZIUA.AM LUCRAT CA TAPITER 9 ANI.PT MOMENT LUCREZ IN STRAINATATE.AS VREA SA STIU DACA POT ACCESA FONDURI EUROPENE PENTRU A ACHIZITIONA UN TEREN LANGA CASA ... (vezi toată discuția)
Fonduri europene nerambursabile pentru fabricarea mobilei? claudiu013196 claudiu013196 Salutare, am si eu o intrebare in legatura cu fondurile astea nerambursabile As vrea sa imi fac o firma pentru fabricarea mobilei din lemn masiv . Am ... (vezi toată discuția)
Accesarea fondurilor europene costy68 costy68 As fi interesat va rog daca cineva mi-ar putea indruma pasi; accesarea fondurilor europene nerambursabile pt mediul rural ;sotia are pfa ,frizerie cuafor , de ... (vezi toată discuția)