avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 848 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Duplicat certificat nastere din Spania
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Duplicat certificat nastere din Spania

Bun ziua Am piérdut certifícatul de nastere al copilului mentionez ca locuesc in spania copilul este nascut in spania iar primul certificat de nastere mi la eliberat consulatul romaniei din spania unde pot obtiene alt certificat tot la consulat sau in romania
Buna ziua,
Incercati la Consulatul Romaniei din Spania, acolo unde ati inregistrat copilul.
Solicitati eliberarea unui duplicat dupa certificatul de nastere a copilului. Ei au evidenta inregistrarii nasterilor acolo.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Documente necesare divort tatageorge tatageorge Buna, Doresc sa divortez dar sotia a retinut certificatul de casatorie si cel de nastere al copilului; pot face rost de ele (duplicat)? Mentionez caci ... (vezi toată discuția)
Obtinerea certificatului romanesc (copil nascut in spania) Teodora_Nicolae Teodora_Nicolae Buna ziua! As vrea sa va rog sa ma ajutati cu o speta destul de complicata si pe care o voi expune cat mai scurt posibil.Am un copil in varsta de 4 ani care ... (vezi toată discuția)
Acte necesare copiilor nascuti in strainatate pentru a calatorii miha.filip_88 miha.filip_88 as dori sa stiu daca este obligatorie detinerea de certificat romanesc pentru a putea aduce din romania in spania copilul( nascut in spania).certificatul pe ... (vezi toată discuția)