avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 263 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Executare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Executare

Buna ziua. Mama mea a primit o instiintare de executare silită in valoare de 14000 lei de acum 12 ani. Avocatul a facut contestatie si am deschis proces pt a-si recupera mama imobilul. Procesul l-am pierdut. Avocatul a sfatuit-o pe mama sa locuiasca tot in imobilul respectiv pt ca respectiva nu o poate evacua . Sa astepte sa o dea in judecata si astfel putem cere actualizarea sultei la valoarea actuala. Problema este ca mama este amenintata cum ca sta ilegal si trebuie sa paraseasca imobilul pt ca respectiva a platit sulta ce s-a stabilit acum 12 ani . Mama nu a semnat si nici nu a primit vreun ban din sulta . Intrebarea mea este ce se intampla daca respectiva nu o da in judecata pe mama, poate ea sa o evacueze din casa? Stiu ca sulta poate fi prescrisa dar mama nu ar trebui sa fie despagubita pt ca ea niciodata nu a incercat pana acum sa ii plateasca sulta mamei? Va multumesc anticipat.

Alte discuții în legătură

Partaj, sulta neplatita, evacuare dupa 10 ani luciano2014 luciano2014 buna ziua, In urma cu 10 anii, parintii mei au trecut prin divort,acesta sa terminat acum 7 anii, tata a locuit singur, mama plecata, el a ramas datorita ... (vezi toată discuția)
Probleme partaj in caz divort amiabil la notar gheocont gheocont Divort la notar amiabil semnat Copil .de 11 ani a primit o donatie casa de la bunicii paterni. Tutori sunt trecuti ambii parinti Are dreptul in aceste ... (vezi toată discuția)
Evacuare fortata a fostului concubin al mamei mele SmarandaG SmarandaG Buna ziua, va deranjez cu urmatoarea problema: mama mea a trait in concubinaj (fara a incheia casatoria) timp de 10 ani cu un barbat. Acum 2 ani ea a decedat, ... (vezi toată discuția)