avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 821 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general incadreare in nomenclatorul muncii unde se incadreaza ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

incadreare in nomenclatorul muncii unde se incadreaza profilul de contabilitate si informatica de gestiune?

in nomenclatorul muncii unde se incadreaza profilul de contabilitate si informatica de gestiune?
Nr.ord. Cod Denumire
1 1227 Conducatori de firme de afaceri, intermedieri si alte servicii comerciale
2 123109 Sef birou, serviciu financiar contabilitate
3 123113 Sef serviciu financiar contabilitate
4 241110 Referent de specialitate financiar-contabilitate
5 256003 Cercetator in gestiune, contabilitate, control financiar
6 256004 Asistent de cercetare in gestiune, contabilitate, control financiar
7 4211 Casieri, numaratori de bani si vanzatori de bilete

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum se incadreaza in cartea de munca claud1982 claud1982 Buna ziua revin cu urmatoarea intrebare cum voi fi trecuta in cartea de munca acum dupa ce am adus diploma de absolvire a facultatii de Stiinte Ecconomice ... (vezi toată discuția)
In nomenclatorul muncii unde se incadreaza profilul de contabilitate si informatica de gestiune? claud1982 claud1982 in nomenclatorul muncii unde se incadreaza profilul de contabilitate si informatica de ... (vezi toată discuția)
Schimbare incadrare la absolvire facultate petu petu Sunt sef birou intr-o institutie publica.Am o vechime in munca de 23 ani.Pana in anul 2008 am fost incadrata ca si contabil IA cu delegatie de sef birou.In ... (vezi toată discuția)