avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 824 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Unic moștenitor, evitare notar
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Unic moștenitor, evitare notar

Mi-a decedat parinti cu ani in urma , nu am facut nicio dezbatere de succesiune ,locuind in zona necoperatizata ,pot fi considerat unuc mostenitor printr-o hotarare judecatoreasca ?
Vreau sa evit notarul fiinidca ma costa prea mult, daca pot printr-o hotarare judecatoreasca cum sa procedez?
Ultima modificare: Duminică, 18 Februarie 2018
virgil1950, utilizator
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 17:53, 23 Februarie 2018
Din pacate informatiile dvs nu mai sunt de actualitate,in prezent esteai convenabil sa dezbateti succesiunea la notar decat in instanta.Mergeti la un notar pt a va spune exact care sunt costurile.In instanta pe langa taxa de timbru nu scapati fara onorariu av si onorariu expert .
Ultima modificare: Duminică, 18 Februarie 2018
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat
Dacă sunteți de părere că la instanța e mai ieftin, va înșelați amarnic.
LA NOTAR ITI IA ONORARIU PENTRU AMBI PARINTI, SI IN ISTANTA SI LA NOTAR TREBUIE CARTE FUNCIARA CU NUMAR CAASTRAL CE CE AM
DE CE TAXA DE AVOCAT CE VORBESTE AVOCATU IN PLUS FATA DE CE POT VORBI EU, NU AM NEVOIE DE AVOCAT ,POT SI EU DESCHIDE GURA IN FATA JUDECATORULUI
Nu mai scrieti cu majuscule!

virgil1950 a scris:

LA NOTAR ITI IA ONORARIU PENTRU AMBI PARINTI, SI IN ISTANTA SI LA NOTAR TREBUIE CARTE FUNCIARA CU NUMAR CAASTRAL CE CE AM
DE CE TAXA DE AVOCAT CE VORBESTE AVOCATU IN PLUS FATA DE CE POT VORBI EU, NU AM NEVOIE DE AVOCAT ,POT SI EU DESCHIDE GURA IN FATA JUDECATORULUI

Dvs nu aveti studii juridice, ca să puneți concluzii. Trebuie să formulati acțiunea, să depuneti întâmpinari, să faceți cereri, acte de procedură. Dacă toată lumea ar fi asa grozavă, n-ar mai exista avocati.
In plus degeaba deschideți gura daca nu spuneti nimic in favoarea dvs.
Cartea Funciară cum spuneti dvs nu e obligatorie la notar pentru dezbaterea succesiunii. Nu iti trebuie documentație cadastrala la moștenire.
Schimbați biroul.

Alte discuții în legătură

Iesire din iniviziune virgil1950 virgil1950 Buna eu si fratele meu nu am dezbatut mostenirea dupa tata mort cu vreo 10 ani in urma acum a murit si mama vreim sa iesim din indiviziune si tot odata sa ... (vezi toată discuția)
Certificat privind identificarea numărului topografic/cadastral dariad dariad Nu am nr. cadastral si topografic ale unor terenuri, ci doar localitatea, numele si nr de casa al proprietarului. Nu am nici acte de proprietate. Pot obtine un ... (vezi toată discuția)
Acte succesiune liviana2001 liviana2001 Buna ziua, vreau sa va intreb daca pentru succesiune imi trebuie cartea funciara pentru casa.Sotul a decedat in urma cu 4 luni si am ramas mostenitori sotia si ... (vezi toată discuția)