avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 436 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... IESIRE DIN INIVIZIUNE
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

IESIRE DIN INIVIZIUNE

Buna eu si fratele meu nu am dezbatut mostenirea dupa tata mort cu vreo 10 ani in urma acum a murit si mama vreim sa iesim din indiviziune si tot odata sa cedam partea noastra copiilor ,o putem face printr-o singura hotarare judecatoreasca si cum trebuie procedat
Ultima modificare: Vineri, 31 August 2018
virgil1950, utilizator
Cel mai recent răspuns: virgil1950 , utilizator 22:37, 25 Septembrie 2018
1 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Mergeți împreuna toți la un avocat , care va înainta acțiune in instanta
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Dacă vă înțelegeți sub toate aspectele, este suficient să mergeți la notar.
În caz contrar, într-adevăr va fi nevoie de concursul instanței.
vreau sa evit notarul ,ia taxe mari ,face dezbatere dup tata o taxa ,dupa mama alta taxa,dezmembrare alta taxa , la judecatorie costa avocatul dar nu am nevoie de el stiu ce vreau
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Să știți că nu doar o onorariul avocatului trebuie să-l plătiți.
Pentru dezbatere succesiune si partaj se achita o taxa de timbru de 5 % din valoarea masei partajabile.
Totodată, trebuie să suportați costurile expertizei.
Fie mergeți la un avocat, fie la un notar.
Informatiile dvs nu mai sunt la zi,in prezent este mai convenabil ca iesirea din indiviziune sa se faca la notar decat in instanta.In urma cu cativa ani era mai convenabil in instanta dar lucrurile s au schimbat.Ma mira ca nu cunoasyeti aceste lucruri doar nu aveti nevoie de avocat

Alte discuții în legătură

Unic moștenitor, evitare notar virgil1950 virgil1950 Mi-a decedat parinti cu ani in urma , nu am facut nicio dezbatere de succesiune ,locuind in zona necoperatizata ,pot fi considerat unuc mostenitor printr-o ... (vezi toată discuția)
Iesirea din indiviziune pe cale judecatoreasca craciun jean craciun jean Tatal meu este decedat. Sunt in viata mama, eu si o sora a mea. Dorim sa rezolvam iesirea din indiviziune. Persoane cunoscute ne-au recomandat sa rezolvam ... (vezi toată discuția)
Taxa de succesiune,costuri si pasii ce trebuiesc parcursi cristi091974 cristi091974 Buna seara, Am avut o bunica care a decedat saptamana trecuta la varsta de 91 de ani.In anul 1987 a facut un testament (legalizat la notar) in care ... (vezi toată discuția)