avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 764 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Cumul de functii in administratia locala
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Cumul de functii in administratia locala

buna ziua sunt angajat la o primarie in functia de inspector gr 1.De la 1 ianuarie 2017 prin dispozitie pe langa atributiile avute voi ocupa si functia de secretar pana la ocuparea postului.Cum pot beneficia de renumeratie dat fiind faptul ca a trecut un an si eu indeplinesc doua functii si sunt renumerat doar pt una,aceea de inspector.Va multumesc
Cel mai recent răspuns: iojamaria , utilizator 19:02, 13 Martie 2018
In baza legislatiei in materie ... Legea 153/2017 , art.30 alin. (2) : În perioada în care persoana angajată/numită exercită cu caracter temporar o funcție de conducere, aceasta beneficiază de drepturile salariale aferente funcției de conducere respective.
Sunt de parere ca trebuie sa beneficiati de salariul de secretar, ca e mai mare si are si spor de conducere inclus.
Ca sa beneficiati de salariul pentru functia de secretar, trebuie sa solicitati de la ANFP aviz pentru ocuparea temporara a acestui post, asta daca indepliniti conditiile de vechime si studii (2 ani in specialitatea functiei si master in domeniu). La noi postul de secretar a fost vacant aproape 3 ani, au indeplinit atributiile aferente, pe rand, 3 oameni si nimeni nu a beneficiat de salariul de secretar. Cumul de functii nu exista la functionarii publici (cumul de atributii, cat se poate de multe..)
Ultima modificare: Marți, 13 Martie 2018
iojamaria, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sporul aferent functiei de conducere filozoful filozoful Daca esti numit in functia de sef serviciu-interimar, prin dispozitie de primar, pe o perioada de 6 luni,( atat am inteles ca e legal cu aprobarea ANFP), ai ... (vezi toată discuția)
Functionar public Elena Lia Elena Lia in institutia publica in care lucrez este o singura persoana cu functie de conducere.In perioada in care acesta persoana se afla in concediu de odihna sau in ... (vezi toată discuția)
Salariul unei persoane care exercita cu caracter temporar o functie publica de conducere viorina67 viorina67 Un functionar public din cadrul unei Primarii municipale ,inspector as. 1 care pana in dec .2011 a avut salariul de incadrare 976 lei, a dat examen pentru ... (vezi toată discuția)