avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 711 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Divorț fără prezența fostului soț
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Divorț fără prezența fostului soț

Sunt stabilită în Germania din 2004, în 2005 m-am căsătorit în Germania, de aproape trei ani suntem despărțiți. Noi ne-am căsătorit și în România încă o dată și de aceea în Germania suntem divorțați și în România încă căsătoriți. Actul de căsătorie este la el și nu mai am contact cu el deloc deoarece mi-a luat copilul și i-a spălat creierul ca să nu mai vină la mine și din această cauză nu mai am contact cu el deloc. Ce trebuie să fac ca să fim divorțați și în Ro fără acordul lui, oricum știu că și el vrea divorțul însă nu mai doresc contact cu el deloc.
Cel mai recent răspuns: Adelina Monica , utilizator 08:31, 26 Februarie 2018
~ Conținut șters la cerere ~
Oh asta este foarte bine.
Căsătoria a avut loc undeva lângă București. Avem un copil împreună și este la el și problema este că fostul soț are drept din casa mea din Ro, îmi trebuie un act cum el renunță la partea lui ,sau ajunge dacă în sentința de divorț se specifică cum că, renunțăm la drepturile comune? Copilul sunt de acord să stea la el, deoarece nu vrea la mine...eu nefiind bogată ca si tăticul lui. Vă mulțumesc.

Editat: 2.8. În spațiul public al forumului (în topicuri) nu se stabilesc relații profesionale între cel care întreabă și cel care răspunde. Consultanții pot fi contactați folosind butoanele SUNĂ, EMAIL, iar ofertele de servicii se fac prin mesageria privată.
www.avocatnet.ro/forum/main/...
Ultima modificare: Luni, 26 Februarie 2018
Manuela Rășină, administrator
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Copyright infringement vmonica01 vmonica01 Buna ziua, Am primit un mail de la un avocat din germanía in legatura cu o poza postata pe siteul meu. Poza a fost scoasa, nu mi-a adus nici un venit, insa ... (vezi toată discuția)
Caut avocat pentru un posibil conflict cu scoala mateifl mateifl Buna ziua, am nevoie de un avocat specializat pe drepturile copilului. Mai clar, fiica mea e victima unui caz de bullying la scoala la care invata acum ... (vezi toată discuția)
Am nevoie de un avocat din bucuresti mimi7736 mimi7736 Buna seara.Am nevoie de un avocat din București,pentru un apel.Multumesc. (vezi toată discuția)