avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 343 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Exceptie in recurs
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Exceptie in recurs

Buna seara,

Daca am uitat sa pun o exceptie in intampinare sau in cererea reconventionala, acum e prea tarziu? Ma aflu inaintea termenului 3 de judecata, pana acum nu s-au discutat exceptiile.
Pot folosi aceasta exceptie in recurs, daca acum ar fi prea tarziu, va rog?

Multumesc foarte mult.
Cel mai recent răspuns: DAN POPESCU , Avocat 14:02, 21 Februarie 2018
Ce fel de excepție ?
Exceptia lipsei notificarii datoriilor.
Ultima modificare: Luni, 19 Februarie 2018
Gabriela Pintea, Consilier juridic
Aceasta pare mai degraba o aparare de fond, nu o exceptie.
Adica am fost dat in judecata pentru datorie la asociatia de proprietari si nu am formulat prin intampinare si nici in cererea reconventionala faptul ca asociatia nu m-a somat sa platesc. Am uitat complet de asta. Se mai poate face ceva acum? Am termen miercuri, pe 21.02.2018 si se vor discuta exceptiile.

Multumesc.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu pare a fi exceptie procesuala conf.art.245-247NCPC,Apararea la care va referiti trebuia sa o formulati prin intampinare.Puteti totusi incerca sa o invocati la termenul din 21.02.0218

Alte discuții în legătură

Nu înțeleg decizia instanței: ,,uneşte cu fondul excepţiei lipsei calităţii de reprezentant a reclamantei''. vă rog să-mi explicați StefaniaEmerson StefaniaEmerson Instanta a zis asa: Uneşte cu fondul excepţiei lipsei calităţii de reprezentant a reclamantei. Stabileşte termen la 16.04.2018, pentru continuarea ... (vezi toată discuția)
Precizare de actiune Amicha Amicha In urma unei somatii de plata si a unui titlu executoriu am depus la Judecatorie o contestatie la executare impotriva Somatiei si Titlului Executoriu din ... (vezi toată discuția)
Intampinare pe noul cod Ramona24 Ramona24 Buna ziua. Este obligatorie intampinarea pe noul cod de procedura civila in urmatoarea situatie: dosarul pentru care trebuie facuta intampinarea atarna in ... (vezi toată discuția)