avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 417 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... incompatibilitate functionar public
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

incompatibilitate functionar public

Buna ziua ! Sunt functionar public, intr-o primarie, institutie pe langa care s-a infiintat o asociatie nonprofit si care are ca membrii fondatori :primarul vicele,,,si care imi propun sa fac si eu parte sa colectez eventualele sponsorizari. Va rog sa ma ajutati cu raspunsul, am sau nu voie sunt sau nu in incompatibiitate . Va multumesc! Daca se poate urgent, sunt presata de timp

Alte discuții în legătură

Cum se poate beneficia de redirectionare 2% rikihd rikihd Am o fetita bolnava, tratamentul ei ne costa o suma de bani considerabila , pentru a beneficia de redirectionare de 2 % trebuie sa conving mai multe persoane ... (vezi toată discuția)
Infiintare asociatie nonprofit marym marym Buna ziua, va rog frumos sa-mi raspundeti la cateva intrebari. Vindecat pentru a ajuta la vindecarea altuia.Acesta este scopul pentru care doresc sa ma ... (vezi toată discuția)
Ong - conflict de interese TreesCoding TreesCoding Buna ziua, Avem urmatoarea situatie: Context: De curand a fost infiintat un ONG. O parte dintre membrii fondatori ocupa si functii de conducere in ... (vezi toată discuția)