avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 332 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Indemnizatie prenatal si posnatal
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Indemnizatie prenatal si posnatal

buna ziua,
pe 10 aprilie 2018 urmeaza sa nasc si ma intereseaza cum se calculeaza concediul postnatal adica daca se ia in calcul prenatalul la calcul.
eu merg la servici pana pe data de 01 aprilie dupa care am prenatal 126 de zile. cand se va calcula postnatalul se vor lua in calcul ultimele venituri pe 12 luni inclusiv cu prenatulul de 4 luni chiar daca l am luat mai mult dupa nastere?
iar, referitor la concediul de odihna pe anul 2018 eu merg la servici pana pe 01 aprilie 2018, dupa care am prenatal 4 luni, cate zile de concediu de odihna mi se cuvin pe anul 2018?
Ultima modificare: Luni, 19 Februarie 2018
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Calcul indemnizatie teodoranegrei teodoranegrei Buna ziua, urmeaza sa nasc pe 10 aprilie 2018 si pe 01 aprilie 2018 sa intru in concediu prenatal 126 zile (4 luni si ceva) . vream sa va intreb daca se ia in ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere al doilea copil Monuk Monuk Buna ziua! Puteti sa ma ajutati, va rog, cu o informatie? Sunt in concediu de crestere pentru primul copil pana in ianuarie 2015. Daca nasc al doilea copil ... (vezi toată discuția)
Durata maxima a concediului postnatal si concediul de ingrijire copil dalias dalias Am urmarit discutiile din forum si majoritatea se refera la cele 42 de zile minime ale concediului postnatal. 1. Exista si vreo limita maxima? Poate fi de ... (vezi toată discuția)