avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 565 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... calcul indemnizatie
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

calcul indemnizatie

Buna ziua,
urmeaza sa nasc pe 10 aprilie 2018 si pe 01 aprilie 2018 sa intru in concediu prenatal 126 zile (4 luni si ceva) . vream sa va intreb daca se ia in calcul la calcul indemnizatiei crestere copil si prenatalul de 4 luni chiar daca este dupa nastere. adica in cele "ultimele 12 venituri nete " intra si cele 4 luni de prenatal chiar daca sunt dupa nastere luate?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:36, 21 Februarie 2018
Se ia in considerare veniturile realizate in cele 12 luni eligibile pentru CCC, anterioare datei de nastere a copilului,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sunt eligibila pentru indemnizatie ccc daca mi-am dat demisia inainte de a naste? irinaghi irinaghi Buna ziua, daca am lucrat cu CIM in mod constant in ultimii ani, dar imi dau demisia cu doua luni inainte de a naste, mai sunt eligibila pentru indemnizatie ... (vezi toată discuția)
Contract de munca pe perioada determinata-sarcina mircea_thegreek mircea_thegreek Buna ziua, Imi puteti spune, va rog, in cazul sotiei mele, cum ar trebui procedat astfel incat sa beneficieze de 85% in primul an de dupa nastere? Ea este ... (vezi toată discuția)
Diferenta concediu prenatal/lauzie si cic Ioana Ivan Ioana Ivan Buna ziua, Daca pana la nastere nu imi iau concediu prenatal, ci doar concediul de odihna la care am dreptul pe anul in curs (o luna inainte de nastere) , ... (vezi toată discuția)