avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 606 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Reclamatie privitor la cererea de fonduri pentru ...
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Reclamatie privitor la cererea de fonduri pentru clasa/scoala

Buna ziua!
De la inceput tin sa precizez ca sunt mama unei fetite care este in clasa I, la o scoala de stat. Va contactez cu rugamintea de a ma sfatui cui sa ma adresez privitor la strangerea absurda de fonduri imense pentru achizitionarea de diverse materiale pentru clasa: videoproiector de 3000 lei, laptop nou de 2000 lei pentru doamna invatatoare pentru a lista diverse fise pentru copii, imprimante cu precizarea ca ultima este la fel ca u doamnei de acasa deoarece asa a dorit, dulap pentru materiale didactice, materiale pentru zugravit clasa. Ultima achizitie se vrea a fi un aparat de aer conditionat in valoare de 4200 lei. Achizitia acestor materiale este sugerata si argumentata de doamna invatatoare, dupa care devine o obligatie pentru toti parintii. Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: poliacov , utilizator 20:58, 19 Februarie 2018
Ar trebui sa va adresati primariei pt obtinerea acestor bunuri. Achizitiile trebuie facute de primarie din bani publici si se dau scolii pe inventar sau se dau scolii fonduri pt dotarea claselor. Nu stiu care e procedura exacta dar solutia e la primarie
Ultima modificare: Luni, 19 Februarie 2018
poliacov, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bani la scoala tivanis tivanis este legal sa se ceara elevilor bani la scoala ? de ex. fondul scolii,fondul clasei,diferite manuale si culegeri,parchet,perdele etc .Stiam de o ordonanta ... (vezi toată discuția)
Mobilier clasa pregatitoare mariamocanu mariamocanu care sunt pasi de achizitie mobilier scolar in val de 2800 lei?#-o (vezi toată discuția)
Scoala, gratuita sau nu? Ismail Derya Ismail Derya Salut, Marea majoritate dintre noi au copii care sunt la scoala. Eu am doi, la ciclul gimnazial. Anul acesta am ramas pur si simplu fara aer cand am auzit ... (vezi toată discuția)