avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 491 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice mobilier clasa pregatitoare
Discuție deschisă în Achiziţii publice

mobilier clasa pregatitoare

care sunt pasi de achizitie mobilier scolar in val de 2800 lei?#-o
Cel mai recent răspuns: Gabriela Monica Ionescu , Consultant fiscal 23:32, 12 Septembrie 2012
Trei pasi: (1) luati o masina, (2) incarcati mobilierul si (3) il duceti la scoala.
Ultima modificare: Vineri, 7 Septembrie 2012
Iulian MANEA, Contabil
Cine achizitioneaza mobilierul si care este sursa banilor?

Pentru ca potate fi achizitionat de comitetul de parinti al unei clase, care doreste imbunatatirea conditiilor din sala de clasa unde copii acestora invata sau poate fi achizitionat din fondurile scolii. O alta sursa poate fi Ministerul Invatamantului. In acest caz trebuie verificat daca fondurile respective sunt aprobate pentru a fi utilizate in acest scop.

Parerea mea, Iulian:rolleyes:!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Scoala cere bani pentru mobilier lumi11 lumi11 Buna ziua, Am inscris copilul la scoala in clasa I, step by step si mi s-au cerut 200 EUR bani pt mobilier (nu s-a dat factura sau chitanta fiscala) ce ... (vezi toată discuția)
Schimbare comitet parinti Karina13 Karina13 Buna ziua.Am o problema la care sper sa gasesc o rezolvare aici,cu ajutorul dvs.Fiul meu este in cls aIa.la inceputul anului am fost aleasa casierul clasei cu ... (vezi toată discuția)
Este legal sau obligatoriu fondul clasei? lilicutzalili lilicutzalili Sunt o mamica disperata,abia ce copilul meu a inceput clasa intai si deja problemele au aparut.De la prima sedinta doamna invatatoare ne-a cerut suma de 30 ... (vezi toată discuția)