avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 785 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... constructie ghena
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

constructie ghena

Am si eu o probleam si nu stiu cum as putea s-o rezolv
M-am mutat de curand intr-un bloc nou,locuiesc la parter si presedintele asoc a hotarat sa puna pubele de gunoi langa balconul meu (aproximativ 6 m) si are de gand sa construiasca ghena in locul respectiv.
Cu toate ca la subsol avem 4 boxe a 22 mp nu vrea sa depozitam pubelele acolo pentru ca acolo are dansul parcarea
Stiu ca pentru constructie are nevoie de autorizatie si de acordul celor care se invecineaza cu respectiva constructi...adica eu,dar cred ca nu are de gand sa obtina autorizatie,iar pe restul vecinilor nu-i intereseaza
Pentru rezolvarea acestei probleme am nevoie de un cadru legal
Daca ma puteti indruma......Multumesc
Cel mai recent răspuns: Presedintele , utilizator 09:59, 22 Octombrie 2009
In cazul in care incepe constructia puteti reclama la primaria de care apartineti.
Pana atunci, numai sesizare si presiune pe comitet si presedinte, impreuna cu alti vecini deranjati de prezenta prea apropiata a pubelelor de ferestrele lor.
Subscriu la sfatul elga50 si as completa ca nu e o idee buna sa plasati pubelele in subsol! Nu vor face decat sa atraga/produca daunatori si "arome" care vor ajunge usor, in primul rand, la cei de la parter.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme cu boxele și locurile de parcare într-un complex rezidențial blueyespaul09 blueyespaul09 buna ziua , tin sa precizez de la inceput ca complexul rezindential este compus din 8 scari ( 60 apartamente )cu parcare subterana ( 90 locuri) si boxe (70 ... (vezi toată discuția)
Restrictionare acces spatiu comun subsol sterod sterod Buna ziua, In blocul nostru avem urmatoarea situatie: un proprietar, si-a amenajat o boxa in subsol, exact sub ghena de gunoi. Problema este ca in acea ... (vezi toată discuția)
Formular acord vecini ? ionel12 ionel12 Buna ziua, am nevoie de acordul asociatiei de proprietari pentru constructia unui balcon la parter, intrebarea mea ar fi daca exista un formular anume si la ... (vezi toată discuția)