avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 557 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Fondul pentru mediu
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Fondul pentru mediu

Buna ziua,

Suntem o firma care activam in industria alimentara. Producem diverse produse pe care le ambalam si astefl introducem in piata ambalahe din carton, plastic si lemn .Pentru indeplinirea obiectivului anual catre AFM avem contract cu o firma de colectare si reciclare. In unitatea noastra de productie rezulta lunar o anumita cantitate de carton pe care o vindem unei alte firme pe baza unui contract de vanzare-cumparare.Intrebarea mea este urmatoarea: aceste cantitati de carton pe care le vindem le putem utiliza in vreun fel in atingerea obiectivului catre FM?Dac da, unde se incadreaza acestea in declaratie pe care o depun catre FM?Cantitatile care rezulta din unitatea de productie trebuie sa le scad din cantitatea de carton achizitionata?
Mi-ati fi de mare ajutor daca mi-ati raspunde la aceste intrebari!
Multumesc@!

Alte discuții în legătură

Declaratie fond mediu - afm Ghica Mihaela Ghica Mihaela Buna ziua, Introducem pe piata marfuri importate, acestea sunt ambalate in cutii de carton. Nu avem contract cu OTR. Avem contract cu o firma pentru reciclare ... (vezi toată discuția)
Declarare ambalaje importator marfuri carmenbn carmenbn O SC importa consumabile sanitare.Ele vin ambalate in cutii de carton, care nu se distrug sau arunca, ci se folosesc mai departe pt.a le trimite clientilor (cu ... (vezi toată discuția)
Taxa fond mediu ambalaje plastic AnaBlanculescu AnaBlanculescu o fabrica de paine scoate pe piata produse panificatie ambalate in pungi si/sau folie plastic. cum se face calculul sumei datorate la fondul de mediu? din oug ... (vezi toată discuția)