avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 403 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Anulare atestat libera practica in urma schimbarii ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Anulare atestat libera practica in urma schimbarii conducerii colegiului.

Buna ziua, incerc sa obtin un atestat de libera practica, dar sunt confuz. In urma unor alegeri la Colegiului Psihologilor din România, s-a instalat o noua conducere. Vechea conducere a contestat, in instanta, alegerile si este foarte convinsa ca va avea castig de cauza. Motiv pentru care sustine ca va anula orice document emis de noua conducere.
In aceste conditii, daca obtin atestatul acum, el poate fi anulat de o noua conducere? Exista temei legal?
Multumesc.
Ultima modificare: Luni, 19 Februarie 2018
nostradamus, utilizator

Alte discuții în legătură

Atestat de libera practica psiholog susi80 susi80 Buna ziua,vreau sa va prezint problema cu care ma confrunt. Am absolvit facultatea de psihopedagogie speciala in 2003 si am profesat ca psiholog respectiv ... (vezi toată discuția)
Atestare la colegiul psihologilor lilidani lilidani Am participat de curând la un interviu pentru obţinerea atestatului de liberă practică la comisia de psihologie educaţională la CPR. Deşi, conform ... (vezi toată discuția)
Un psiholog poate angaja alt psiholog ? amria amria Buna ziua. Lucrez de mai bine de 3 ani angajata ca psiholog, (mai intai in cadrul unui SC care presta servicii de natura psihologica, iar apoi in acelasi loc, ... (vezi toată discuția)