avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 797 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Să schimbăm împreună legea Atestare la Colegiul psihologilor
Discuție deschisă în Să schimbăm împreună legea

Atestare la Colegiul psihologilor

Am participat de curând la un interviu pentru obţinerea atestatului de liberă practică la comisia de psihologie educaţională la CPR.
Deşi, conform normelor de atestare elaborate de respectiva comisie, mă încadram la "autonom", comisia a luat o altă decizie ("supervizare"- treaptă inferioară ), explicându-mi că "nu se precizează în norme, dar se subînţelege" şi că doar "comisia decide cum interpretează prevederile din normele de atestare". În plus, dovada experienţei profesionale (extras din fişa postului, conform legii 213/2004) nu a fost luată în considerare, cu aceeaşi motivaţie: "comisia decide care sunt dovezi concludente şi care nu".
Colegiul Psihologilor din România e un fel de "stat în stat".... credeţi că se poate face ceva?
Cel mai recent răspuns: lilidani , utilizator 20:56, 20 Iulie 2009
Va puteti manifesta nemultumirea printr-o contestatie, formulata in scris, raminand deschisa si calea instantei, in cazul in care va simtiti nedreptatita, singura in masura sa interpreteze dispozitiile legii speciale aplicabile in cazul dvs.
Din păcate pentru mine, în normele Colegiului Psihologilor din România se precizează că în urma interviurilor "nu se admit contestaţii". Deci... greu la deal cu boii mici, cum se spune pe la noi !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Un psiholog poate angaja alt psiholog ? amria amria Buna ziua. Lucrez de mai bine de 3 ani angajata ca psiholog, (mai intai in cadrul unui SC care presta servicii de natura psihologica, iar apoi in acelasi loc, ... (vezi toată discuția)
Plangere penala impotriva unui specialist haiawata haiawata Sunt parte intr-un proces de divort, avand ca si obiect (principal) stabilirea locuintei minorilor. Avand in vedere prevederile art. 396, NCC, instanta a ... (vezi toată discuția)
Plangere penala contra iml haiawata haiawata In procesul in care sunt parte, instanta a dispus efectuarea unui raport de expertiza medico-legala. Acest raport, spune in textul sau ca o fost intocmit la ... (vezi toată discuția)