avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 917 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Divort cu minori
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Divort cu minori

Reclamantul a introdus cererea de divort altei judecatorii decit cea la care trebuia pe motiv ca sia mutat adresa din buletin la amanta.Eu pirita am depus intimpinare su cerere reconventiinala avind acelasi domiciliu pe care lam avut cu reclamantul.An vrei sansa sa se mute dosarul unde trebuie.Tinind cont ca amanta ia facilitat acestuia domiciliul.Si la ce perioada de timp vin cei de la Autoritate .In dosarul de divort nu sa semnat cauza si sa aminat.Multumesc Anticipat.
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 21:48, 19 Februarie 2018
~ Conținut șters la cerere ~
Buna seara,
Se va stabili ca instanta competenta instanta de la ultimul domiciliu comun, asa cum a instituit legiuitorul.
Dupa ce se va da primul termen de judecata la sala (nu in camera de consiliu) si dupa ce se vor stabili probele, se va emite adresa pentru ca autoritatea tutelara sa faca acea ancheta.
Se va ajunge la aceasta faza abia dupa instanta la care s-a introdus acum actiunea se va sesiza ca este incompetenta si va declina competenta spre instanta competenta.
Dupa ce va ajunge acel dosar la instanta competenta se vor trimite pentru a formula intampinare, se va da termen in camera pentru regularizare, etc. E de durata!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Adresa catre instanta saly30 saly30 buna ziua am depus o cerere de incuvintare executare la judecatoria cornetu deoarece am o hotaratre judecatoreasca definitiva care obliga parata sa-mi ... (vezi toată discuția)
Incuvintare executare silita saly30 saly30 buna ziua am depus o cerere de incuvintare executare la cornetu imobilul care trebuie executat se afla in ilfov ,debitoarea are domicililul in ... (vezi toată discuția)
Divort prin mediere cu probleme andrufl andrufl Buna ziua! Eu si sotul meu am hotarat de comun acord sa divortam. Avem un copil minor, asa ca ne-am dus la un mediator, sperand sa trec mai usor peste ... (vezi toată discuția)