avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 433 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită adresa catre instanta
Discuție deschisă în Executare silită

adresa catre instanta

buna ziua
am depus o cerere de incuvintare executare la judecatoria cornetu deoarece am o hotaratre judecatoreasca definitiva care obliga parata sa-mi restituie 15000 eur
deorece nu are banii am decis sa mergem pe executare imobiliara a unui teren care se afla in bragadiru ilfov.
debitoare are domiciliu in BUZAU
judecatoria cornetu si-a declinat competenta in fovoare jud buzau desi in cod civil scrie clar ca se executa la bunul imobil
am introdus din nou dosarul si as dori sa trimit o instiintare in care sa precizez clar ca doresc executare doar pe imobil care se afla in ilfov,deci in raza de competenta a judecatoriei cornetu
va rog mult sa ma indrumati spre a face o astfel de instiintare(sau cerere sau o adresa ) pe care sa o pot trimite pe fax deorece cererea de incuvintare se judeca in camera de consiliu
tin sa mentionez de asemenea ca la cererea anterioara de incuvinatre la care s-a declinat competenta s-a trimis de pe data de 23.05.2012 la tribunalul buzau dar pe site eu nu o pot vizualiza.Dureaza asa mult pana ajunge la buzau?pana se actualizaeza pe site?de aceea doresc sa trimit o adresa lamurioare pentru a putea finaliza la cornetu si a nu ma mai trimite la buzau unde dureaza si asa destul de mult
multumesc mult
Cel mai recent răspuns: godot , utilizator 00:22, 17 Iunie 2012
~ Conținut șters la cerere ~
Judecatorii de la Cornetu sunt renumiti ca sunt pe alte meleaguri....
Un executor a depus cererea de incuviintare a executarii silite?
In ea o fi mentionat oare si ca a gasit un bun in raza de competenta a Judecatoriei Cornetu si ca de asta cere incuviintarea de la aceasta instanta?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incuvintare executare silita saly30 saly30 buna ziua am depus o cerere de incuvintare executare la cornetu imobilul care trebuie executat se afla in ilfov ,debitoarea are domicililul in ... (vezi toată discuția)
Proces daune morale si materiale Victor0101 Victor0101 Buna ziua, Am avut un preces pe contencios administrativ cu Primaria in care am castigat la recurs la Curtea de apel unde am primit si cheltuielile de ... (vezi toată discuția)
Amenda radar, unde depun plangerea? cfs cfs Am fost sanctionat pt viteza in comuna Sindrilita, Jud. Ilfov. Unde depun contestatia? Pe PV ar parea ca scrie Judecatoria Cornetu, dar pe site-ul MAI nu apare ... (vezi toată discuția)