buna ziua
am depus o cerere de incuvintare executare la judecatoria cornetu deoarece am o hotaratre judecatoreasca definitiva care obliga parata sa-mi restituie 15000 eur
deorece nu are banii am decis sa mergem pe executare imobiliara a unui teren care se afla in bragadiru ilfov.
debitoare are domiciliu in BUZAU
judecatoria cornetu si-a declinat competenta in fovoare jud buzau desi in cod civil scrie clar ca se executa la bunul imobil
am introdus din nou dosarul si as dori sa trimit o instiintare in care sa precizez clar ca doresc executare doar pe imobil care se afla in ilfov,deci in raza de competenta a judecatoriei cornetu
va rog mult sa ma indrumati spre a face o astfel de instiintare(sau cerere sau o adresa ) pe care sa o pot trimite pe fax deorece cererea de incuvintare se judeca in camera de consiliu
tin sa mentionez de asemenea ca la cererea anterioara de incuvinatre la care s-a declinat competenta s-a trimis de pe data de 23.05.2012 la tribunalul buzau dar pe site eu nu o pot vizualiza.Dureaza asa mult pana ajunge la buzau?pana se actualizaeza pe site?de aceea doresc sa trimit o adresa lamurioare pentru a putea finaliza la cornetu si a nu ma mai trimite la buzau unde dureaza si asa destul de mult
multumesc mult
Judecatorii de la Cornetu sunt renumiti ca sunt pe alte meleaguri....
Un executor a depus cererea de incuviintare a executarii silite?
In ea o fi mentionat oare si ca a gasit un bun in raza de competenta a Judecatoriei Cornetu si ca de asta cere incuviintarea de la aceasta instanta?