avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 955 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Amenda radar, unde depun plangerea?
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Amenda radar, unde depun plangerea?

Am fost sanctionat pt viteza in comuna Sindrilita, Jud. Ilfov. Unde depun contestatia? Pe PV ar parea ca scrie Judecatoria Cornetu, dar pe site-ul MAI nu apare comuna ca fiind arondata.
Judecatoria Buftea.
Sindrilita este sat si apartine de comuna Ganeasa - astfel, competenta teritoriala este a Judecatoriei Buftea...succes!
Ultima modificare: Joi, 5 Aprilie 2012
Cabinet de Avocat "Stan Petru Radu", Avocat
Daca agentul constatator a scris pe PV ca

pot contesta in termen de 15 zile LA JUDECATORIA CORNETU,

este un motiv suficient de nulitate?
Ultima modificare: Joi, 5 Aprilie 2012
cfs, utilizator
Ar fi cazul sa gasiti totusi un motiv serios de contestatie...daca instanta nu e competenta se declina oricum din oficiu!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nu stiu unde sa depun o contestatie in situatia mea headhunter88 headhunter88 Buna seara,eu am domiciliul in bucurestisl si Acum o saptamana in afara bucurestiului (in ilfov) am fost surprins cu o persoana in automobilul propriu de ... (vezi toată discuția)
Model contestatie pv rutier cu greseli aiengi aiengi buna ziua. am fost sanctionat de un politist pentru nepurtarea centurii de siguranta.. undeva intr-un sat din jud. Arad. procesul verbal a fost intocmit ... (vezi toată discuția)
Astept sa actioneze judecatoria cornetu? sau trebuie sa depun actele din nou la judecatoria cornetu? pajura11 pajura11 Salut, am depus un dosar de deschidere asociatie (acordare personalitate juridică) la Judecatoria Buftea si am primit urmatorul raspuns din partea celor de la ... (vezi toată discuția)