avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 245 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Raspuns contestatie la decizie de impunere
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Raspuns contestatie la decizie de impunere

Buna seara!
Va rog sa-mi spuneti care este modalitatea prin care mi se comunica rezolvarea unei contestatii la decizia de impunere privind impozitul datorat la o cladire cu destinatie mixta.
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: ContSters454516 , utilizator 21:06, 19 Februarie 2018
Solutia pronuntata impotriva contestatiei formulate vi se va comunica prin intermediul serviciului postal.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am primit o decizie de impunere la inceputul acestui an. TatuRoxi TatuRoxi Buna seara, am primit o decizie de impunere la inceputul acestui an pt impozitul aferent anilor 2016-2021 pt cladire mixta. Ulterior am aflat ca este din cauza ... (vezi toată discuția)
Impozite si taxe locale mosemari2000 mosemari2000 Buna ziua! Rezolvarea unei contestatii la o decizie de impunere privind impozitele locale este act administrativ fiscal? Care este modalitatea prin care mi ... (vezi toată discuția)
Impozit pe cladiri 2016 pentru srl gabyy212 gabyy212 Buna ziua, Cum probabil au facut-o si multi altii inaintea mea, ma prezint si eu pe forum, in cautarea unor raspunsuri satisfacatoare. De cateva luni tot ... (vezi toată discuția)