avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1096 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Medierea - domeniu de aplicare şi ... Servici
Discuție deschisă în Medierea - domeniu de aplicare şi aspecte juridice

Servici

Inrebarea mea este ca un pisiholog care are actele de la anume spatii dar nu isi desfoaora activitatea i ea de fap ,dar totusi presteaza servici este legal confor culgislatia si declaratiei ca spatiul trebuie sa fie adecvat
Dacă respectă prevederile legale în materie pentru exercitarea profesiei, este în regulă, altfel nu este. Deși nu prea se înțelege ce doriți să întrebați și în numele cui, totuși, un răspuns mai clar ați putea primi dacă detaliați puțin problema.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

educatoare,doresc sa am grija de copii! doridol doridol Buna ziua,tuturor! Sunt educatoare de profesie,mi-am desfasurat activitatea cu mare pasiune, -si inca o fac -de fapt, chiar ca pe o misiune,dar acum ... (vezi toată discuția)
Profesii platite prin onorarii madelaine28 madelaine28 Buna ziua, Imi puteti indica legea sau unde gasesc profesiile ce pot fi platite prin Onorarii? (spre exemplu Expert monitorizare poate fi platit pe o ... (vezi toată discuția)
Un ong poate asigura asistena juridica membrilor sai ? negreanalina negreanalina Un ONG care are angajat consilier juridic, poate asigura consultanta si reprezentare juridica membrilor inscrisi in acel ONG , la solicitarea acestora . (vezi toată discuția)