avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 382 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... izolare tevi caldura in apartament
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

izolare tevi caldura in apartament

Un proprietar din asociatia noastra s-a debransat de la caldura centrala. Doreste să isi izoleze si tevile care trec prin apartamentul său ca sa nu mai plateasca partea comuna.
Intrebari:
1. care este cadrul legal pe baza caruia poate sa faca aceasta lucrare?
2. Daca este legal, izolarea țevilor poate fi facută doar cu polistiren (asa cum doreste dansul) sau trebuie sa indeplineasca anumite norme? / În ce lege sunt prevăzute acestea?

Multumesc
Ultima modificare: Marți, 20 Februarie 2018
tt71, utilizator
Cel mai recent răspuns: vali m , utilizator 10:07, 20 Februarie 2018
Va trebui sa plateasca in continuare tot ceea ce intra cota parte la cheltuieli comune
Nu exista dispozitie in vigoare care sa prevada ca izolarea tevilor din apartament constituie temei legal pentru ca proprietarul sa fie exonerat de la obligatia platii parti comune
La noi in bloc,unde calculul caldurii este facut de Ista,cei care au tevile izolate (climapor de 10mm) platesc mai putin la partile comune.Nu pot fi scutiti de plata conductelor din subsol.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cota consum parti comune/centrala de apartament alex_tz2000 alex_tz2000 Buna ziua! Am montat o centrala de apartament. Care este cota ce imi ramane de platit la comun cu restul apartamentelor? Cat mai platesc la caldura catre ... (vezi toată discuția)
Plata servicii de caldura apartament debransat catalinita catalinita Buna ziua, Anul trecut m-am debransat de la caldura, am montat centrala si totusi, aparent inca mai platesc caldura celor doua coloane care imi traverseaza ... (vezi toată discuția)
Izolati tevi verticale nastase.cris nastase.cris Sunt debranşat de la căldură. Am centrală de apartament. Sunt obligat să plătesc energia conductelor care trec prin apartament, ele fiind izolate?” ... (vezi toată discuția)