Buna ziua,
am vazut(pe site la ISMB) ca la unul dintre liceele la care se organizeaza admitere in clasa a 5-a vor avea o clasa de germana intensiv. Am sunat la liceu de nshpe ori si mi-au zis sa revin pentru informatii "saptamana viitoare" , ultima oara mi-au zis ca anunta ei prin aprilie. Le-am zis ca as vrea sa stiu daca e singura clasa (anul trecut au avut doar o clasa), macar sa ne reconsideram optiunile spre alt liceu - copilul meu nu stie germana.
Problema e ca liceul nu e bilingv, e de informatica. Le-am zis ca nu e corect fata de copiii care doresc sa mearga acolo pentru a studia informatica sa le fie ingradit accesul pentru ca nu stiu germana. Sunt copii (nu al meu, dar nu asta e esential) care anul asta fiind clasa 4-a participa la olimpiada de informatica de a 5-a.
Mi se pare ciudat sa alegi un test la germana in conditiile in care cam in toate scolile se studiaza engleza.
Am vreo sansa daca ma plang la CNCD?
Repetent cu sn-uri
flor1n001
Buna ziua,
Sunt elev in cls a 12 a la un liceu din Galati si in familia mea sunt o multime de probleme financiare.Am luat hotararea sa ma duc sa muncesc si ... (vezi toată discuția)