avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 384 soluții astăzi
Forum AvocatNet Italia Legislatia muncii si probleme ... Recunoasterea diplomei obtinute in Romania
Discuție deschisă în Legislatia muncii si probleme conexe

Recunoasterea diplomei obtinute in Romania

Buna ziua.. ce trebuie sa fac pentru a fi recunoscuta in Italia diploma de absolvire cu titlu de igienist dentar 1996 la Univ Carol Davila Bucuresti...multumesc.
Ultima modificare: Vineri, 23 Februarie 2018
Gabriela Monica Ionescu, Consultant fiscal
Cel mai recent răspuns: Agavrilesei Alexandra , Alte profesii 12:35, 24 Aprilie 2018
Buna ziua, in primul rand traduceti si legalizati, dupa care mergeti la Universitate in Italia cu documentul si intrebati ce alte documente pe langa diploma tradusa si legalizata va sunt necesare. Cerintele Universitatii pot fi diverse de la o Universitate la alta de aceea va recomand sa mergeti direct la ei sa intrebati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Echivalarea/recunoaºterea în italia a titlurilor de studii dobândite în românia ContSters214862 ContSters214862 Buna seara!Anul trecut am absolvit Facultatea de Contabilitate si Finante (Finante-Banci) la Univ.\"Spiru Haret\" si as dori sa aflu ce trebuie sa fac,ca ... (vezi toată discuția)
Recunoastere diploma asistent medical generalist tudor1973 tudor1973 Buna ziua! In anul 1997 am absolvit Scoala Sanitara Postliceala CAROL DAVILA Suceava iar la absolvire am primit diploma pe care scrie : CERTIFICAT DE ABSOLVIRE ... (vezi toată discuția)
Diploma studii italia anne89 anne89 Buna ziua! Am o cunostinta care e stabilita in Italia si a facut studiile gimnaziale si liceale acolo, si acum de sarbatori vrea sa faca un curs de frizerie ... (vezi toată discuția)