avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1009 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Flotant si loc de parcare
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Flotant si loc de parcare

Buna ziua,
Intrebarile mele sunt urmatoare:
Pot sa imi fac flotant in propriul apartament? Vrem sa sti pastreze sotul domiciliul la apratamentul bunici lui pentru a putea inscrie copilul acolo la gadinita dar vrem sa ne luam loc de paracre de domiciliu.
Daca s-a eliberat un loc de paracare de domiciliu in urma vanzarii unui apartament din bloc pentru locul respectiv se va licita din nou sau se va atribui automat cumparatorilor imobilului?

Alte discuții în legătură

Loc de parcare - cu flotant eliz_k eliz_k Buna dimineata, Doresc sa fac rost de un loc de parcare la bloc in conditiile in care masina este pe numele sotului si el are domiciliul in buletin in alta ... (vezi toată discuția)
Este viza de flotant necesara pentru schimbarea de domiciliu in acelasi oras ? bogdan_Asdasd bogdan_Asdasd Buna ziua, Am fost in urma cu cateva zile la politie pentru a depune plangere pentru distrugere unui vecin, mi-a aruncat sticle de alcool pe masina, de pe ... (vezi toată discuția)
Abuzurile administratorului de bloc.modalitati legale de aplanare a conlictelor generate de acesta in raport cu locatarii blocului 1984a 1984a Buna ziua. Am urmatoarea situatie: De ceva vreme locuiesc doua zile da(cand sunt la munca) doua ba impreuna cu prietena mea in apartamentul proprietate ... (vezi toată discuția)