avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1163 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Compensații salariale
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Compensații salariale

Dacă nu exista contract colectiv de munca în instituția publica, se poate lua. În considerare contractul colectiv. Pe ramura?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:53, 20 Februarie 2018
Despre ce institutie publica este vorba ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contracte de munca Paduraru Oana Paduraru Oana In cazul in care au loc disponibilizari in cadrul unei institutii publice in care sunt salariati, personal contractual(15) si functionari publici(210), nu ... (vezi toată discuția)
Contractul colectiv de munca la nivelul ramurii comert pe anul 2010 inregistrat la ministerul muncii, familiei si protectiei sociale sub nr. 42/01/11.02.2010 afaceriiolden afaceriiolden (4) Salariul de baza minim brut negociat pentru un program complet de lucru de 170 de ore, in medie, este cu 50 lei mai mare decat salariul minim brut negociat ... (vezi toată discuția)
Nu mi s-a facut contract de munca! jaguarxkr jaguarxkr Am fost numit prin ordin in 2009 si nici pana in prezent nu am semnat un contract de munca. Va rog sa-mi comunicati daca exista alta forma de incadrare in ... (vezi toată discuția)