avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 804 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Corectare inregistrare suspendare si salariu 2018
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Corectare inregistrare suspendare si salariu 2018

Buna ziua,
Am inregistrat o suspendare in Revisal cu data de 01.02.2018. Ulterior s-au definitivat salariile cu contributiile transferate de la angajator la angajat, iar angajatul suspendat a ramas cu salariul avut pana la 31.12.2017. Cum as putea sa fac inregistrarea salariului?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 20:01, 20 Februarie 2018
Ati primit raspuns aici
www.avocatnet.ro/forum/discu...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Revisal suspendare si transmiere salariu 2018 NeliF NeliF Buna ziua, Am inregistrat o suspendare in Revisal cu data de 01.02.2018. Ulterior s-au definitivat salariile cu contributiile transferate de la angajator la ... (vezi toată discuția)
Inregistrare in revisal Ciortea Zita Ciortea Zita Buna ziua.Avind in vedere modificarile aduse contributiilor la salarii si incheierea negocierilor privind modificarea salariilor pentru toti angajatii firmei ... (vezi toată discuția)
Prelungire suspendare cim concediu fara plata Diaconescu Irina Diaconescu Irina Buna ziua, Un angajat a solicitat concediu fara plata in perioada 01-30.04.2020. Am suspendat contractul in Revisal pe 31.03.2020, insa ieri, 29.04.2020,am ... (vezi toată discuția)