avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1169 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... prelungire suspendare CIM concediu fara plata
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

prelungire suspendare CIM concediu fara plata

Buna ziua,

Un angajat a solicitat concediu fara plata in perioada 01-30.04.2020. Am suspendat contractul in Revisal pe 31.03.2020, insa ieri, 29.04.2020,am mai rimit o cerere in care solicita prelungirea concediului fara plata cu inca o luna.

Pot face prelungire suspendare in Revisal sau este nevoie sa incetez astazi suspendarea si, tot astazi, sa suspend din nou contractul pentru 01-31.05.2020?

Multumesc,
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:26, 25 Iunie 2020
Buna ziua,
Da puteti face prelungire.
Va multumesc!
Buna ziua,

O persoana angajata cu un contract pe perioada determinata pana pe data de 26 iunie 2020 a solicitat o zi de concediu fara plata pentru aceasta ultima zi, insa pe data de 29 iunie ii inceteaza contractul de munca.

Suspendarea contractului pentru o singura zi il obliga pe acest angajat sa mai ramana la firma si pe data de 29 iunie ca sa recupereze ziua de 26 sau nu?

Va multumesc!

Ati primit raspuns aici
www.avocatnet.ro/forum/discu...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu fara plata Diaconescu Irina Diaconescu Irina Buna ziua, O persoana angajata cu un contract pe perioada determinata pana pe data de 26 iunie 2020 a solicitat o zi de concediu fara plata pentru aceasta ... (vezi toată discuția)
Concediu fara plata Pitesti Pitesti Buna ziua Sunt angajata cu contract de munca pe perioada nedeterminata. Intrucat sunt si pensionara la limita de varsta, in conditiile actuale mi s-a ... (vezi toată discuția)
Salariata gravida in perioada determinata silana07@yahoo.com silana07@yahoo.com Buna ziua Am o angajata care are contract pe perioada determinata ( inlocuieste alte salariata aflata in concediu de crestere copil pana in iunie 2020) care a ... (vezi toată discuția)