avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 766 soluții astăzi

Marți, 18 februarie, are loc evenimentul: Procedura de negociere colectivă de la A la Z. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Concediu fara plata
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Concediu fara plata

Buna ziua,

O persoana angajata cu un contract pe perioada determinata pana pe data de 26 iunie 2020 a solicitat o zi de concediu fara plata pentru aceasta ultima zi, insa pe data de 29 iunie ii inceteaza contractul de munca.

Suspendarea contractului pentru o singura zi il obliga pe acest angajat sa mai ramana la firma si pe data de 29 iunie ca sa recupereze ziua de 26 sau nu?

Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:24, 25 Iunie 2020
Nu are cum sa inceteze c.i.m. pe data de 29 iunie , daca perioada este pana pe 26.06.2020.

C.i.m. inceteaza de drept la data de 26.06.2020, daca nu se prelungeste durata acestuia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prelungire suspendare cim concediu fara plata Diaconescu Irina Diaconescu Irina Buna ziua, Un angajat a solicitat concediu fara plata in perioada 01-30.04.2020. Am suspendat contractul in Revisal pe 31.03.2020, insa ieri, 29.04.2020,am ... (vezi toată discuția)
Incetare cim determinat in ccc Aida1989 Aida1989 Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu un raspuns in ceea ce priveste o situatie legata de un contract de munca pe perioada determinata. In iunie 2018 am ... (vezi toată discuția)
Concediu medical - contract pe perioada determinata - rog raspuns urgent georgeu georgeu Buna ziua Persoana in cauza este angajata cu contract pe per. determinata. A fost anuntata ca nu i se va mai prelungi contractul de munca. A semnat nota de ... (vezi toată discuția)