Buna seara!
[ link extern ]
[ link extern ]
Din informatiile oferite in spatiul public de catre BCR permiteti-mi sa concluzionez ca problema dvs este de fapt una colectiva a carei rezolvare nu include contestatia la extrasul de cont.
Nu va ramane altceva de facut decat sa asteptati rezolvarea problemelor litigioase intre institutii. BCR are tot interesul sa lupte in instanta pentru deblocarea acestui program de economisire creditare. Sa urmarim si progresul, procesul legislativ asteptat, legislatia care va trebui reglementata.
In esenta, acest program este benefic pentru beneficiari, doar ca este imprevizibila colaborarea cu statul.
Eu am avut contract de economisire creditare la BCR din 2011-2013, caci am avut nevoie de bani mai devreme de implinirea termenului de 5 ani. Intr-adevar, prima de la stat a venit cu intarziere, dar am luat-o. A fost mai greu cu actele doveditoare acceptate etc., dar am avut rabdare, am indeplinit conditiile cerute. Alti clienti nu au avut rabdare si si-au scos banii economisiti, renuntand la prima de la stat si au platit penalizari pentru renuntarea inainte de termen.
Eu am vrut un credit, dar mi s-a refuzat deoarece imobilul pe care vroiam sa il cumpar era pe lista imobilelor cu risc seismic. Pana la urma a trebuit sa aduc dovezi pentru materiale de constructii, care oricum mi-au trebuit pentru reparatiile la imobil. Prima de la stat mi-a fost de mare ajutor.
Aveti rabdare, nu disperati. In Romania nimic nu e simplu.