avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 960 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... cat timp si in ce conditii se poate circula in Romania ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

cat timp si in ce conditii se poate circula in Romania cu o masina cumparata in Anglia?

Fiul meu are o masina cumparata in Anglia, unde a locuit si lucrat 3 ani. La sf. lunii ianuarie 2018 a sosit cu ea in tara. Nu se va mai intoarce in Anglia. Cat timp are dreptul sa circule cu numerele de Anglia, pana cand va face inscrierea pe numere din Romania si in ce conditii? Zilele trecute a fost oprit de politia rutiera, i-au ridicat permisul si i-au facut dosar penal, pe motiv ca circula cu o masina neinmatriculata, in conditiile in care el a depus actele si asteapta programarea la RAR.

Alte discuții în legătură

Dosar penal pentru conducere fara procura costel petre costel petre masina fratelui est inmatriculata in anglia si aveam numere in momentul in care ma oprit dar el m-a obligat sa dau o declaratie prin care sa sa spun ca masina ... (vezi toată discuția)
Numere provizorii, apoi numere vechi - legalitate rin82 rin82 Buna ziua as vrea sa va intreb si eu ceva ,eu miam scos numere provizorii de doua ori iar dupa aceia nu am mai mers sa-l scot si pe al treilea si miam pus ... (vezi toată discuția)
Numere rosii expirate! chucky_florin chucky_florin in dimineata zilei de 1 octombrie la ora la care trebuia sa plec la munca am ramas fara benzina la masina ,ca sa ma incadrez in timp si sa nu intarzi la munca ... (vezi toată discuția)