avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 999 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... dosar penal pentru conducere fara procura
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

dosar penal pentru conducere fara procura

masina fratelui est inmatriculata in anglia si aveam numere in momentul in care ma oprit dar el m-a obligat sa dau o declaratie prin care sa sa spun ca masina este in tara de aproximativ 1an nu inteleg ce lege si ce art este scris pe dovada .ce pot sa fac?
Cred ca aveti nevoie de un avocat, fara gluma...
Este infractiune condusul pe drumurile publice din Romania a unui autovehicul neinmatriculat (cu numere provizorii expirate...).
Nu stiu ce declaratie ati dat sau/si cine v-a obligat sa dati acea declaratie dar informatiile dvs. sunt prea putine pentru a va spune in mod concret ce sa faceti.
Oricum primul sfat ramane "principal".B-)
Pentru un raspuns concret,incercati totsi sa aratati ce scrie in acel proces verbal
Ce nu inteleg eu este insa cum v-a obligat sa scrieti ce va spune si nu adevarul ?
Mi se pare cel putin...hilar
~ Conținut șters la cerere ~
numerele nu sunt provizorii si nici expirate.iar eu nu detin nici o copie a procesului verbal doar dovada de conducere pe o perioada de 15 zile.
mi-a zis sa scriu exact ce zice pentru ca astfel nu voi pati nimic nici macar nu imi ia permisu dar sa mai imi faca si dosar

Alte discuții în legătură

Cat timp si in ce conditii se poate circula in romania cu o masina cumparata in anglia? lucipopescu lucipopescu Fiul meu are o masina cumparata in Anglia, unde a locuit si lucrat 3 ani. La sf. lunii ianuarie 2018 a sosit cu ea in tara. Nu se va mai intoarce in Anglia. ... (vezi toată discuția)
Numere provizorii, apoi numere vechi - legalitate rin82 rin82 Buna ziua as vrea sa va intreb si eu ceva ,eu miam scos numere provizorii de doua ori iar dupa aceia nu am mai mers sa-l scot si pe al treilea si miam pus ... (vezi toată discuția)
Parasire sectie politie Rebbeca Rebbeca Buna seara.Problema mea ar fi urmatoarea:Am achizitionat o masina inmatriculata in UK cu intentia de a o inmatricula.Vechiul proprietar a luat numere rosii ... (vezi toată discuția)