avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1003 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... dosar penal pentru conducere fara procura
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

dosar penal pentru conducere fara procura

masina fratelui est inmatriculata in anglia si aveam numere in momentul in care ma oprit dar el m-a obligat sa dau o declaratie prin care sa sa spun ca masina este in tara de aproximativ 1an nu inteleg ce lege si ce art este scris pe dovada .ce pot sa fac?
da, toti infractorii trebuie starpiti, dar iacata acest povestitor adica EU locuiesc intr-o zona in care circula cam cateva zeci de masini cu nr de franta ale tiganilor din bascov / pitesti , bineinteles radiate , fara asigurari ( costa scump oricum ) , niste jafuri din care atarna tobele si fierataniile pe drum cand merg, vai de ele ,ruginite si putrede , dar este foarte interesant ca niciodata nu sunt oprite la verificat .
Dar noi ceilalti bugetari , oameni civilizati, curati si spalati, paltitori de taxe, platitori de asigurari si alte dari la statul roman, cu scoala ( din moment ce stim sa scrim pe acest forum) cu masini BUNE suntem luati si puricati si s.a.m.d. inclusiv luati peste picior , si mai nou indusi in eroare/ influentati de organul rutier la a da declaratii in procesul verbal prin care ne incriminam singuri.
De ce?
Traiasca Romania.
Intentionez sa montez 4 camere cu DVR standalone sa filmez aceasta actiune a politiei rutiere in Pitesti cand sunt oprit si verificat, de data asta o sa ma prefac naiv inocent sa vedem ce le poate pielea.
Au intrecut orice limita.
Sa ii vada o tara intreaga la TV.
Ultima modificare: Sâmbătă, 23 Ianuarie 2010
motorcod, utilizator
avocat_lascoschi@yahoo.com a scris:

Legea trebuie respectata si de unii si de altii.
Cei inselati, daca au fost inselati, au dreptul de a se adresa organelor competente, au dreptul de a apela la avocati care sa le reprezinte drepturile si interesele legitime.

avocat Claudiu Lascoschi


Iar domnule avocat... , .... ,raspunsul postat nu isi are sensul. Inselaciunea se refera la o infractiune prin care se urmaresc castiguri materiale.
Politia rutiera Pitesti nu face"inselaciuni" . nu am la indemana o exprimare corecta referitoare la actiunea lor, dar cert este ca nu purced la inselaciuni.
Ultima modificare: Sâmbătă, 23 Ianuarie 2010
motorcod, utilizator
Eu ma gandesc sa nu fie vorba de metoda ,,Maradona" de aceea ziceam de inselat.
Pentru mine nu este clar inca ce se intampla acolo si nici ce a patit si cine este autorul faptei.
De ce nu faceti o sesizare la Bucuresti daca comit abuzuri?
Acestea pot fi estompate si daca le este atrasa atentia.

avocat Claudiu Lascoschi

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cat timp si in ce conditii se poate circula in romania cu o masina cumparata in anglia? lucipopescu lucipopescu Fiul meu are o masina cumparata in Anglia, unde a locuit si lucrat 3 ani. La sf. lunii ianuarie 2018 a sosit cu ea in tara. Nu se va mai intoarce in Anglia. ... (vezi toată discuția)
Numere provizorii, apoi numere vechi - legalitate rin82 rin82 Buna ziua as vrea sa va intreb si eu ceva ,eu miam scos numere provizorii de doua ori iar dupa aceia nu am mai mers sa-l scot si pe al treilea si miam pus ... (vezi toată discuția)
Parasire sectie politie Rebbeca Rebbeca Buna seara.Problema mea ar fi urmatoarea:Am achizitionat o masina inmatriculata in UK cu intentia de a o inmatricula.Vechiul proprietar a luat numere rosii ... (vezi toată discuția)