avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1944 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... dosar penal pentru conducere fara procura
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

dosar penal pentru conducere fara procura

masina fratelui est inmatriculata in anglia si aveam numere in momentul in care ma oprit dar el m-a obligat sa dau o declaratie prin care sa sa spun ca masina este in tara de aproximativ 1an nu inteleg ce lege si ce art este scris pe dovada .ce pot sa fac?
In conditiile anterior mentionate de dvs. este necesar sa ne precizati temeiul legal in baza caruia v-a fost ridicat permisul, altfel putem noi sa facem fel si fel de presupuneri iar dvs. sa nu primiti raspunsul corespunzator.:)
Am inteles ca nu cunoasteti temeiul legal dar posibil sa primiti p.v. de constatare, prin posta, la adresa de domiciliu.
Cred ca trebuie sa mergeti la un avocat cu dovada pe care o aveti.
Trebuie obtinute informatii apoi de la organele de politie.
Este curios ce s-a intamplat.

avocat Claudiu Lascoschi
Exact ce spune patitul din acest topic se intampla in PITESTI ! probabil este tot din Pitesti.
Politia rutiera ii momeste pe soferii cu numere straine sa declare in proces verbal ca masina este de peste 90 zile in tara, chiar daca nu este ! Abuzeaza !
Fac dosare penale oamenilor nevinovati !
Este al doilea caz care il aud aici pe forum cu ce se intampla in PITESTI, iar eu personal stiu 2 cazuri cu dosare intocmite pentru ca oamenii au fost pusi sa declare ca circula cu ea in tara de peste 3 luni, ca sa scape de nu stiu ce amenda le-au spus. si ei au declarat si semnat !
si s-au ales ulterior cu dosar penal !
ATENTIE IN PITESTI !
Nu poate nimeni dovedi cu nimic cind a intrat si si cind a iesit cineva din tara in UE si inapoi. Ce este drept, ca circula f f f multi derbedei si colorati cu nr de Franta si Anglia care incalca si normele rutiere, ba chiar batjocoresc. In plus citiva politistii cu experienta, ar putea vedea daca masina are IMPOZIT si ASIGURARE la zi ....In acest caz nu au ce face, nu ar cere ..."declaratii"... Dar daca nu-s in regula, bine fac ca-i stapinesc pe mafioti, pt. a nu mai ne face de ris...la re-intoarcerea lor in vest. Stati o ora in vama sa vedeti ce " exemplare " trec dincolo ...Scriu in cunostinta de cauza, deoarece am numere germane conform domiciliului proprietate si am si cele doua abtibilduri-buline ale fiscului si ale TUV ului pe numere, fapt care atesta clar ca nr sint ok. Multi circula cu nr germane care nu au decit bulina tuv ceea ce inseamna clar ca masina este radiata din D. ...asa ca.... Trebuie stirpiti.
Legea trebuie respectata si de unii si de altii.
Cei inselati, daca au fost inselati, au dreptul de a se adresa organelor competente, au dreptul de a apela la avocati care sa le reprezinte drepturile si interesele legitime.

avocat Claudiu Lascoschi

Alte discuții în legătură

Judecata in strainatate checu checu buna seara! as vrea sa intreb daca ma poate ajuta cineva intr o problema care o am ! este vorba despre o persoana care a trecut granita din franta inspre ... (vezi toată discuția)
Vanatoarea abuziva a masinilor "bulgaresti" de catre politia rutiera inceputa din 18 ianuarie motorcod motorcod Din data de 18 ianuarie, o ordonanta interna a politiei rutiere s-a dat catre agenti pentru a "vana" orice vehicol cu numere de bulgaria ce circula pe ... (vezi toată discuția)
Numere provizorii, apoi numere vechi - legalitate rin82 rin82 Buna ziua as vrea sa va intreb si eu ceva ,eu miam scos numere provizorii de doua ori iar dupa aceia nu am mai mers sa-l scot si pe al treilea si miam pus ... (vezi toată discuția)