avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 737 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Alcoolemie 0.48 la etilotest
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Alcoolemie 0.48 la etilotest

Buna ziua! As dori si eu o informatie aproximativa. Am fost oprit in trafic cu o concentraite de 0.48 etilotest cam cat ar esi la sange. Nu mancasem si am 96kg 173
Ultima modificare: Marți, 20 Februarie 2018
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 20:19, 20 Februarie 2018
Buna seara
Din pacate peste 0,80

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Alcoolemie 0.41 nconstantinescu2003 nconstantinescu2003 Stie cineva sa-mi spuna, cat ar fi rezultatul probelor biologice, in cazul in care la etilotest a iesit 0.41? multumesc! (vezi toată discuția)
Suspendare permis cosmin_nasu cosmin_nasu am fost oprit de catre politia rutiera in trafic am fost testat cu etilotestul indicand o valoare de 0,46 in aerul expirat apoi am fost condus la spital unde ... (vezi toată discuția)
Alcool la volan - cam cat ar putea iesi la recalculare? alex_tibi alex_tibi buna ziua la fel ca si multi altii de pe aici am calcat si eu pe bec am fost oprit de politia rutiera dupa ce consumasem aproximativ 2 beri 0,33 ,, am fost ... (vezi toată discuția)