avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 315 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Telefon
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Telefon

Asi vrea sa va interesez am fost abonat la Orange Romania,(16 ani),ultima factura nu am achitat,pentru ca am ales alta receptie,(ca nu am mai fost multumita in ultimele ani),dupa 2 ani Orange poate sa penalizeze,pentru ca nu am platit?Are dreptul sa dea la executori judecatoresti,poate transmite datele personale la avocati,prestatori de servicii de printrare si anvelopare,detectivi privati,instanta de judecata etc.?
Cel mai recent răspuns: Erika_Erzsebet , utilizator 10:04, 21 Februarie 2018
Au dreptul sa faca toate demersurile legale sa isi recupereze suma de bani pe care o datorati.
Multumesc mult raspunsul!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum se mai vând datele cu caracter personal Unudepestrada Unudepestrada Context: O verisoară i-a luat fiului ei un apartament, ca să nu mai platească chirie. Baiatul este atit de aerian, că maica-sa mă pune pe mine să îl ... (vezi toată discuția)
Recuperare top factoring. mă pot opune prelucrării datelor cu caracter personal? ionuthau ionuthau buna ziua as dori un ajutor un raspuns referitor la top factoring am avut un abonament la orange pana in anul 2014 care nu am mai platit pe motivul ca am ramas ... (vezi toată discuția)
Societate recuperari creante-debit restant Gabriel71 Gabriel71 In luna noiembrie 2010 primesc un telefon de la aceasta firma de recuperatori(care sint mai rai decit camatarii) prin care mi se aduce la cunostinta ca am o ... (vezi toată discuția)