avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 429 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Instiintare anaf pentru o amenda deja achitata
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Instiintare anaf pentru o amenda deja achitata

Am o amenda rutiera din acum 4-5 ani pentru care ANAF Sector 5 m-a instiintat ca o am datorie. Am gasit chitanta doveditoare a platii acelei amenzi cu numarul procesul vorbal inscris in ea insa nu mai am procesul verbal de la vremea aceea. Ce trebuie sa fac in cazul acesta pentru a scapa de aceasta amenda deja achitata ? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Santon , utilizator 09:38, 21 Februarie 2018
Faceti o adresa in care mentionati ca ati achitat acea amenda , atasati o copie a chitantei si solicitati radierea ei din evidente. Procesul verbal este mentionat pe chitanta iar cei care v-au trimis somatia (DITL sau ANAF) au copia acelui PV.
Va multumesc. Am redactat o astfel de cerere si voi proceda precum indicat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somatie pentru neplata amenzii - pvc la oug 195/2002 di eGO di eGO Buna ziua, In data de 06.07.2012 am fost sanctionat pentru neacordarea prioritatii in sensul giratoriu cu suspendarea permisului pentru 30 de zile si amenda ... (vezi toată discuția)
Somaþie de platã + titlu executoriu amendã plãtitã ºi datã in instanþã ionut_au ionut_au Salut. Am primit astăzi de la Primăria localităţii în care locuiesc, o somaţie de plată + titul executoriu pentru o amendă de circulaţie pe care am ... (vezi toată discuția)
Amenda de circulatie OpraM OpraM Buna Ziua, Am primit o amenda de circulatie pentru depasire viteza in localitate pe raza unei comune obscure \\"Apoldu de Jos\\" Jud. SIBIU . Din nefericire ... (vezi toată discuția)