avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 829 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Alocație Germania
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Alocație Germania

Fostul meu soț a lucrat din august 2016 până în decembrie 2017,trebuia sa primesc alocația pe aceste luni, el zice ca nu am primit nimik, am fost la Agenția Națională pt. Plăti și Inspecția Sociala și doamna mi-a dat o adresa de Germania sa scriu o scrisoare acolo. Ce ar trebui sa scriu în scrisoare și ce acte sa depun. Menționez ca fata e în custodia mea și are alocație de România de 200lei la care eu când am făcut actele nu am renunțat. Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:54, 21 Februarie 2018
Nu a primit nimic, deoarece nu a depus documentelenecesare pentru alocatia europeana.

In acest sens, mentionati in solicitarea dvs ce acte se pot depune pentru a primi alocatia europeana pentru perioada august 2016 - decembrie 2017.
Ultima modificare: Miercuri, 21 Februarie 2018
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Alocatia de stat incasata in germania de catre fostul sot, nu a ajuns niciodata la copii!!! dia_dia45 dia_dia45 buna, v-as ruga sa ma consiliati in legatura cu o problema mai dificila...!!! Sunt divortata de fostul sot de 5 ani aprox, iar el lucreaza legal de mai bine ... (vezi toată discuția)
Lamurire alocatie copii italia dana_banica2000 dana_banica2000 Am depus actele pentru alocatie europeana in 20.07.2014. Dosarul a fost predat ,la oficiul din Italia, la data de 30.07.2014 contractul meu de munca a incetat ... (vezi toată discuția)
Alocatie copil de 11 ani de la statul german olariuana olariuana Sunt divortata si cu fostul sot am o fetita de 11 ani . Prin Sentinta de div.fetita mi-a fost incredintata mie pentru crestere si educatie si pensie lunara in ... (vezi toată discuția)