avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 847 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Radiere firma
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Radiere firma

Este vorba de o firma care a avut datorii si sa radiat .firma avea datorii la anaf....anaful nu a facut vreun recurs sau apel ca acea firma avea datorii si nu avea voie so radieze.dupa un an mau luat cu raspundere solidara si mia-u pus sechestru pe toate bunurile mele personale..va rog daca aveti vreo idee cum pot sa es de aici! Tf.meu 0745296174
Ultima modificare: Marți, 20 Februarie 2018
Gusa Maria, utilizator
Cel mai recent răspuns: Valeriu Chirita , Avocat 11:03, 21 Februarie 2018
Probabil radierea a avut la baz aun dosar de insolventa dublat de un dosar de atragere a raspunderii administratorului. Sau ar fi alt motiv ?

Tehnic, ar trebui sa verificati motivul radierii si apoi puteti lua o decizie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Datorii fisc eu1961 eu1961 Firma A are datorii la fisc de X lei. Fiscul atrage raspunderea solidara a societatii B. Dupa atragerea raspunderii solidare pentru firma B firma A intra in ... (vezi toată discuția)
Radiere firma eu1961 eu1961 am avut o firma care a fost lichidata si radiata din evidentele fiscului conf art176 alin 6 c.p.fisc. Cum pot obtine un certificat fiscal care sa dovedeasca ... (vezi toată discuția)
Hotarare comunicata doar la lichidator. cum fac apelul? mioara2012 mioara2012 Buna ziua! In situatia in care, intr-un dosar de insolventa, creditoarea majoritara obtine avizul pentru atragerea raspunderii in solidar conform art. 5.1 din ... (vezi toată discuția)