Buna ziua !
Am o problema legata de un nenorocit de aspirator, care pe deasupra mai e si de firma, pe care nu pot sa-l folosesc. Motivul? Nu gasesc consumabile, respectiv un filtru de praf, fara de care nu functioneaza. L-am cumparat anul trecut de la un magazin oarecare, aspirator de firma, bani multi, tot felul de accesorii, filtre de praf, etc. Doar ca aceste filtre se incarca si trebuiesc schimbate la 6 luni. Asta, daca ai de unde sa le cumperi. Ei, nu le-am gasit niciunde in oras (Oradea), desi le caut de ceva timp. Asa ca aspiratorul meu sta pe tusa. Eram gata sa cumpar altul, de nevoie, insa tot ce gasesti acum pe piata sunt tot cu ...filtre. De unica folosinta. Asa ca ma invart intr-un cerc vicios. Le-am scris si celor de la firma producatoare, au reprezentanta si in Romania, ca o firma care se respecta. Raspuns...pauza. Ma poate cineva ajuta, va rog, sa aflu daca exista vreo reglementare legala in vigoare care sa oblige producatorii, importatorii, distribuitorii etc de produse electrocasnice, sa asigure consumabile timp de ... o anumita perioada de la fabricarea produsului? Nu de alta, dar poate o reclamatie la Protectia consumatorului ar putea rezolva problema, insa daca nu sunt in tema cu reglementarile legale in domeniu, cam greu sa pot face ceva. Va multumesc si va doresc o zi frumoasa.
Cel mai recent răspuns:
22.07.1974 , utilizator
18:30, 23 Octombrie 2009