avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 810 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Cabinet medical-operator date caracter pers?
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Cabinet medical-operator date caracter pers?

Buna ziua, sunt cabinet medical(SRL) care are activitate in privat dar si in contract cu casa de asigurari. As dori sa stiu daca sunt obligata , prin lege, sa ma inregistrez ca operator de date cu caracter personal
Multumesc
Ultima modificare: Miercuri, 21 Februarie 2018
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Date cu caracter personal ioanandrei ioanandrei Suntem o societate de drept privat ( SRL ) care in activitatea ei curenta inscrie date despre persoanele care sunt clientii activitatii autorizate . Mai mult ... (vezi toată discuția)
Legalitate sarcina de serviciu verbala data de managerul de spital siui Mircea Razvan Mircea Razvan CNAS a introdus un program informatic de raportare.SIUI.Fisa postului medicilor de specialitate si al asistentilor medicali, Codul de deontologie profesionala ... (vezi toată discuția)
Atribuire in folosinta teren agricol pentru medici Alina24ph Alina24ph Buna ziua! Sunt medic de familie intr-o comuna. Cabinetul meu medical este organizat ca SRL, dar ma aflu in contract cu Casa de Asigurari de Sanatate. Am aflat ... (vezi toată discuția)