avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 189 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Inregistrare punct de lucru
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Inregistrare punct de lucru

Buna ziua,
Am urmatoarul caz: societate cu asociat unic ia in comodat o casa in care va desfasura activitatea de distributia de pesticide si depozitarea lor. Comercializarea nu se face direct catre populatie ca la o fitofarmacie, ci prin comenzi ori pe internet sau en-gros. Pentru ORC trebuie si schimbata destinatia locuintei? Sau pot doar autorizarea la ORC, ca pe urma sa ma autorizez la APM si DADR?
Cel mai recent răspuns: Raluca Iliescu , Avocat 21:09, 21 Februarie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna seara.
Pt. inregistrarea mentiunilor privind infiintarea de sedii secundare( puncte de lucru) la ONRC, sunt necesare urmatoarele documente, pe care le depuneti odata:

- Cererea de înregistrare (original) - formular tip onrc;
- Declaraţia tip pe propria răspundere, în original, semnată de dvs., in calitate de asociat unic, din care să rezulte că:
- societatea dvs. îndeplineşte condiţiile de funcţionare prevăzute de legislaţia specifică în domeniul sanitar, sanitar-veterinar, protecţiei mediului şi protecţiei muncii (DSP,DSV,ITM,APM), pentru activităţile precizate în declaraţia-tip (modei 3);
- decizia asociatului unic privind infiintarea unui punct de lucru;
- dovezile privind sediile secundare (detinerea spatiului - contractul de comodat in cazul dvs.).
Prin declaratia model 3 se autorizeaza activitatile de la punctul de lucru, odata cu infiintarea acestuia.

Ultima modificare: Miercuri, 21 Februarie 2018
Raluca Iliescu, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suspendarea unui punct de lucru GinaStaicu GinaStaicu Abia am înființat o firma și am deschis un punct de lucru intr-un spațiu în care nu am avut încă activitate. Acum as vrea sa deschid un punct de lucru ... (vezi toată discuția)
Acte necesare fabrica brichete din paie Robert Soldan Robert Soldan De ce acte am nevoie pentru a inchiria o hala si a face-o punct de lucru pentru o fabrica de brichete de paie? (vezi toată discuția)
Mentiunea inregistrari punctu-lui de lucru la o.r.c. ailin ailin in momentul inregistrari pt.-ului de lucru se face cumva o modificare a actului constitutiv ? va rog :worthy:spunetimi toate demersurile si declaratile pe care ... (vezi toată discuția)