avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 908 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizatie crestere copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizatie crestere copil

Buna ziua ! Va rog sa ma ajutati cu un raspuns la obiect. Am o nelămurire. As dori sa stiu care este indemnizatia ce mi se cuvine pentru cresterea copilului. Din luna iunie 2017 sunt in somaj intrucat biroul unde munceam a fost inchis. Somajul cuvenit este de 470 lei lunar. In perioada in care am lucrat la acest birou si anume 9 ani de zile, am fost încadrată cu salariul minim. Ma afecteaza in vreun fel noul cod fiscal si care este suma care mi se cuvine? Am citit in lege ca indemnizația nu poate fi mai mica decat 2,5 x indicele de referință de 500, asadar nu mai mica de 1250 lei. Aceasta este suma sau nu este buna metoda de calcul ?
Va multumesc .
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:12, 21 Februarie 2018
Intr-adevar, indemnizația pentru CCC nu poate fi mai mica decat 2,5 x indicele de referință (500 lei)- (n.m., 1250 lei)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata indemnizație creștere copil IoanaBicu IoanaBicu Buna ziua. Martie 2017 - februarie 2019 este perioada eligibila pentru CCC deoarece nasc in Februarie 2019. Nelamurirea mea este dacă beneficiez de ... (vezi toată discuția)
buna Favi Favi Bună ziua m.ar interesa care este procedura de plata a indemnizației de creștere copil în cazul unei sarcini gemelare, având în vedere ca șanț ... (vezi toată discuția)
Cat la % beneficiez la indemnizatie? Gabriela Dubei Gabriela Dubei Daca sunt angajata de aprope 2 ani cu 6 ore pe zi de cat la % beneficiez la indemnizatie? (vezi toată discuția)