avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 971 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida dublă şi ... Monografie inregistrare in contabilitate ong
Discuție deschisă în Contabilitate - partida dublă şi obligaţii fiscale declarative pentru societăţile comerciale

Monografie inregistrare in contabilitate ong

Adresez rugamintea de a primi o monografie cu inregistrarea in contabilitatea unei asociatii sportive nonprofit a contributiei lunare platita de sportivi pentru pregatirea lor
.Multumesc.Incasarea contributiei se realizeaza prin casierie.Se elibereaza chitanta.Multumesc
Ultima modificare: Miercuri, 21 Februarie 2018
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Dumitrica Aurelia , utilizator 14:19, 30 Martie 2018
5311=731 (vezi analitic corespunzator)
Succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Monografie si documente justificative seli seli Va rog sa imi spuneti si mie pentru o societate SRL / II , care organizeaza ocazional , concerte interactive pentru copii , ce documentele justificative ... (vezi toată discuția)
Inregistrare sume incasate la ong garleanu garleanu Va rog sa-mi spuneti ce sume se inregistreaza in contul 7312 la o asociatie sportiva nonprofit si ce documente stau la baza inregistrarii in ... (vezi toată discuția)
Conditii achizitionari din afara tarii marcucarolina marcucarolina Buna seara, Imi spune-ti si mie va rog frumos daca cumpar mobila din POLONIA ce trebuie sa fac din punct de vedere declarativ pentru o firma platitoare de ... (vezi toată discuția)