avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1083 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Renuntare urmarire penala
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Renuntare urmarire penala

Buna ziua,
in 2015 sa iscat un scanadal in si sa spart un geam si o oglinda la masina. Anul trecut am fost citati sa platim persoanelor paguba si se incheie dosarul, bun am platit toti paguba anul aceasta am fost trimis in judecata cu renuntare confirmare urmarire penala. dupa ceva timp fiind plecati am vazut pe portal ce sa intamplat.
Tip solutie: respinge cererea
Solutia pe scurt: Respinge cererea formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria xxxxi, În baza art. 318 al. 15 lit. a N.C.proc. pen. respinge cererea de confirmare a soluţiei de renunţare la urmărirea penală dispusă prin ordonanţa de renunţare la urmărire penală din data de 23.01.2018, pronunţată în dosarul nr. xxx a Parchetului de pe lângă Judecătoria xxxx, desfiinţează soluţia de renunţare la urmărirea penală şi trimite cauza la procuror pentru completarea urmăririi penale. Definitivă. Pronunţată în camera de consiliu azi,
Document: Încheiere finală camera preliminară
ce este de facut? deodata ce noi am platit paguba persoanelor.
Va multumesc
Ultima modificare: Miercuri, 21 Februarie 2018
andreivanx, utilizator

Alte discuții în legătură

Confirmare renunţare urmărire penală (art. 318 alin. 12 ncpp) manixmanix manixmanix Am avut un dosar deschis in care am fost scos ca faptuitor. Am platit cheltuiel de judecata, si la 2 zile am primit o citatie in care eram chemat la ... (vezi toată discuția)
Interpretare pronuntare instanta iuli113 iuli113 Buna ziua, va rog sa imi spuneti daca persoana G.F. va fi cercetat penal sau se va renunta la cercetarea penala? AM atasat rezolutia completului de ... (vezi toată discuția)
Confirmare renuntare viorelv viorelv Am fost citat la judecatorie pentru confirmare renuntare la urmarirea penala , am fost intrebat de catre judecatorul de camera preliminara daca sunt de acord ... (vezi toată discuția)