avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 895 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Concediu medical accident de munca
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Concediu medical accident de munca

Concediul medical accident de muncă
în luna ianuarie 2018 pentru un salariat este în continuare . Pentru indemnizația aferentă concediului medical accident de muncă angajatorul nu poate recupera suma din contribuția asiguratorie de muncă. Trebuie depus Cm-ul la Casa de pensii. Cum recuperează angajatorul cuantumul indemnizației? Unde găsim modelul de cere de recuperare? Mulțumesc.

Alte discuții în legătură

Recuperare sume din fambp cili1959 cili1959 Buna ziua .Am o mare nedumerire .Cum se pot recupera sumele suportate de catre angajator pentru plata indemnizatiilor pentru concedii medicale ale ... (vezi toată discuția)
Recuperare concedii medicale andronicloredana andronicloredana INCEPAND CU IANUARIE 2018 CUM SE RECUPEREAZA DIFERENTA DE CONCEDII MEDICALE DE LA CASA DE SANATATE? LA FEL CA IN 2017 CU CERERE PT. DIFERENTA? CAZ CONCRET: ... (vezi toată discuția)
Important! va rog, este urgent, daca stie cineva sa ma ajute ... Roxana 9 Roxana 9 Important! Va rog, este urgent, daca stie cineva sa ma ajute cu o informatie. In martie 2023 am incheiat indemnizatia de crestere copil, pe martie am 8 sile ... (vezi toată discuția)