avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 703 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Revisal
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Revisal

Ce se întâmplă dacă nu s-a trecut in revisal salariul brut de acum doi ani? Cine trebuie tras la raspundere? Se poate vedea dacă se face modificare acum?
Cel mai recent răspuns: mario4422 , utilizator 23:21, 23 Februarie 2018
Serviciul contabilitate si resurse umane. Puteti solicita un extras din registrul REVISAL
Am solicitat. o copie a revisalului și a dispozițiilor, conform acestora salariul din 1 septembrie 2015, adică 1176 nu se regăsește in revisal. Se poate adauga ulterior in revisal? Cine poate fi tras la raspundere? Cei de la ITM vor sesiza modificarea in cazul in care se va face?
Ultima modificare: Joi, 22 Februarie 2018
mario4422, utilizator
Se poate face corectie in REVISAL.

Raspunderea o are persoana desemnata pentru completarea și transmiterea datelor în registru.

ITM-ul poate constata, fie la sesizarea salariatului, fie la un control , transmiterea cu intarziere a modificarii salriului.
Poate fi tras la raspundere pentru asta?
Disciplinar nu mai poate fi trasa la raspundere persoana desemnata pentru completarea și transmiterea datelor în registru.

Alte discuții în legătură

Drepturi salariale mario4422 mario4422 Buna ziua ! Sunt sofer la o primarie, prin dispozitia primarului la data de 1 martie 2011 am fost reincadrat din funtia de muncitor III clasa de salarizare 17 ... (vezi toată discuția)
Discriminare sau incadrare salariala necorespunzatoare functionar public iustin78 iustin78 Sunt functionar public de executie inspector clasa I, grad profesional principal in cadrul unei primarii. In luna septembrie 2016 in urma trecerii la gradatia ... (vezi toată discuția)
Cerere salariat ? - gradatie de vechime + clase de salarizare + majorare salariu ? oanaportar oanaportar Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema: - un salariat va trece la o alta transa de vechime in munca - fiind salariat al unei institutii publice, ... (vezi toată discuția)