avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 745 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Aprobarea adunarii generale
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Aprobarea adunarii generale

Firma care administreaza blocul a efectuat o lucrare de izolatie termica la acoperis. Lucrarea nu a fost o urgenta. Nu exista aprobare in adunarea generala pentru efectuarea acestei lucrari. Ulterior a prezentat asociatiei ca are de plata 7500 de lei/ 10 apartamente. Este corect cum au procedat? Administratorul blocului poate sa faca o lucrare care nu reprezinta o urgenta, fara acordul proprietarilor? Cui trebuie sa ne adresam pentru solutionarea acestei probleme?
Cel mai recent răspuns: Valeriu Chirita , Avocat 22:59, 21 Februarie 2018
Cred ca raspunsul il puteti gasi in acordul de administrare dintre societate si asociatie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reparatii bloc - asociatia de proprietari Liniutapuncliniuta Liniutapuncliniuta Buna ziua. In lista de cheltueli aferenta lunii decembrie, la noi in bloc, a aparut fond de reparatii. Astazi la intrunirea grenerala a asociatiei de ... (vezi toată discuția)
Studiu de caz szabyku szabyku Buna. Am cateva nelamuriri cu urmatoarele aspecte/probleme : 1. E legata de reabilitatea termica a blocurilor. ''Asociaţia de proprietari va prezenta la ... (vezi toată discuția)
Reparatii acoperis marianelena marianelena Am acoperisul care necesita reparatiisi aducand acest lucru la cunostinta vecinilor de sub mine am ramas surprins si contr4ariat in acelasi timp de ... (vezi toată discuția)